Hur kan vi hjälpa dig?

Vi som driver B&L design heter Ulrica och Marcus. Vi erbjuder tjänster för bl.a. marknadsföring och content-produktion och vi levererar speciallösningar inom metallkonstruktion både för hem och kontor.

Vi vänder oss till dig som behöver hjälp med marknadsföring, sociala media eller grafisk design, t.ex. är ute efter en marknadskoordinator, en ny logotyp eller varumärkesidentitet. Och dig som efterlyser speciallösningar inom metallkonstruktion både för hem och kontor, t.ex. trappa, pergola eller räcke. Eller varför inte produkter i Cortenplåt.

Ulrica är marknadsförare, grafisk designer och visualist med över 20 års erfarenhet av att arbeta med diverse från filmproduktion till kampanjplanering, videoproduktion, design och event marketing. Se resume.

Marcus är metallkonstnär som bl.a. har byggt om Harley-Davidson´s och byggt konceptbilar i 25 år. På ledig tid restaureras eller modifieras allt från ´50-´80-tals Fordar till unika motorcyklar  – alltid med millimeterprecision och högsta finish.

Kul om du hör av dig om dina idéer så tar vi ett förutsättningslöst möte!

Ulrica Björnsdotter Larson Tel: 0723 999 229  ulrica@larsondesign.se | Marcus Larson Tel:0723-329 229 marcus@larsondesign.se